baby-390555_1920

Nyní, když je vaše miminko větší a jste připraveni vrátit se k částem svého starého života, jako je cestování, možná vás zajímá, kde jsou nejlepší místa pro cestování s ročním dítětem. Pokud hledáte nápady na dovolenou pro děti, jste na správném místě.

Tipy na cestování s ročním dítětem

Cestování s ročním dítětem se může na první pohled zdát děsivé, zvláště pokud jde o vaši první dovolenou. Ale nemusí… Existuje spousta bezpečných míst, kam cestovat s dítětem, která umožňují neuvěřitelnou dovolenou přátelskou k dětem.

Nepochybujeme o tom, že cestování s miminkem bude pro vás přínosné, ať už se rozhodnete jet kamkoli. Jakmile si projdete tento seznam dovolenkových destinací pro děti, rozhodněte se, kam cestovat s miminkem. Které místo vám bude nejlépe vyhovovat. Přečtěte si naše nejlepší tipy pro létání s miminkem a podívejte se na nejdůležitější nezbytnosti pro cestování s ročním dítětem.

Výběr místa na dovolenou s dítětem a rezervace letenek jsou prvním krokem! Poté začněte přemýšlet o podrobnostech cestování s ročním dítětem.

Kam cestovat s ročním dítětem

Výběr místa, kam cestovat s dítětem, není jen o hledání míst s vysokými židličkami a aktivitami pro děti. I s dětmi cestujte na místa, která jste vždy chtěli navštívit, a vidět to, co vidět chcete. Nejlepší dovolené s miminkem jsou ty, kde si nejvíc užijete. Přinášíme nejlepíš tipy na cestování s ročním dítětem.

Čtěte také: Kempování s dětmi – jak se připravit?

Amsterdam, Holandsko

Cestovat do Amsterdamu s miminkem je úžasný zážitek. Město je jedním z nejpěknějších a nejpřátelštějších, s množstvím aktivit, parků, projížděk lodí a muzeí k prozkoumání, což z něj dělá jedno z nejlepších evropských měst k návštěvě s dětmi. Pokud přiletíte letadlem, do centra města vás zaveze vlak. Procházka po Amsterdamu s ročním dítětem je snadná, protože město je pro děti neuvěřitelně přátelské, i když k putování po krásných kanálech je nejlepší použít nosič.

Kočárky jsou také skvělé, i když v některých oblastech vyndejte miminko z kočárku a neste jej v náručí. Vydejte se na rodinnou projížďku po kanálu. Je to klidný způsob, jak prozkoumat město. Každý den se konají četné vyjížďky po kanálech, přičemž také mnoho rodin doporučuje večerní vyjížďku po kanálu.

Amsterdam má vyžití pro děti

Amsterdam má několik skvělých parků pro miminka, včetně Vondelparku a malé zoologické zahrady Artis, které stojí za návštěvu. NEMO museum je nádherné rodinné muzeum, které nabízí hodiny vnitřních aktivit a praktických exponátů.

Přinejmenším vaše dětátko ohromíte množstvím hlukotvorných strojů, pomůcek nebo bublinkových hůlek, které vytvářejí obrovské iluze. Je třeba také říci, že Nizozemci jsou k rodinám nesmírně pohostinní a v případě potřeby vám pomůžou, díky čemuž je cestování s ročním dítětem do Amsterdamu o to lepší.

Barcelona, Španělsko

Barcelona je další z nejlepších evropských měst k cestování s ročním dítětem. Zamilujete si skutečnost, že se snadno dostanete z letiště Barcelona-El Prat do hotelu, aniž byste si museli vzít taxi, a cestovat po Barceloně s dítětem zvládnete hravě.

Čtěte také: Španělsko

V Barceloně je toho tolik k vidění, že snadno zaplníte týden. Od procházky bludištěm uliček v historické gotické čtvrti, trávení času na pláži Barceloneta a obdivování Gaudího architektury – s Barcelonou neuděláte chybu.