kempováníkempování

Řeka Otava, s jejími divokými vodami a malebnými břehy, je cílem pro vodáky i milovníky přírody. Kromě vodáckých dobrodružství nabízí Otava nespočet možností pro kempování v nádherné přírodě. Pojďme se podívat na nejlepší místa pro kempování podél této oblíbené vodácké trasy na řece Otavě a užijte nezapomenutelný výlet.

Autokemp Annín

Největší kemp v České republice najdete přibližně 6 km od města Sušice, směrem na Kašperské Hory. Rozlehlý a dobře vybavený kemp nabízí ubytování až pro 220 osob v různých typech ubytování. Pro milovníky kempování pod stanem nebo pro ty, kteří cestují s karavanem, je k dispozici zatravněná plocha, včetně možnosti elektrické přípojky​​. Kromě ubytování zde nechybí restaurace s terasou, přírodní koupaliště pro osvěžení během horkých letních dnů, hřiště pro sportovní aktivity a umývárny. K dispozici je také obchůdek, kde si můžete zakoupit nezbytné potřeby​​.

Kemp Hoštice

Tento kemp s bohatou historií nabízí snad vše, co si můžete přát. Od spousty místa pro stanování a karavany, včetně elektrických přípojek. Samozřejmostí je sociální vybavení. Užijte si posezení s přáteli nebo rodinou u ohniště nebo si objednejte u stánku s krytou terasou a tankovým pivem. Pokud vás sjezd jedné z nejoblíbenějších vodáckých řek v Česku příliš neunavil, můžete vyzkoušet některou ze sportovních aktivit, které nabízíme včetně obří nafukovací trampolíny. Nedaleko kempu se nachází krytý bazén s tobogánem, saunou a fitness.

Otavský ráj

V kempu Otavský ráj vás přivítají s otevřenou náručí, ať už přijíždíte se stanem, karavanem, nebo si chcete jeden pronajmout. V kempu nechybí ani sociální vybavení, elektrická přípojka, WIFI, ohniště pro příjemný večer i párty stan pro oslavy. Přímo v kempu si můžete dopřát lahodné občerstvení, domácí pizzu, grilovaná žebra a mnoho dalších dobrot. Užít si můžete i sportovní chvilku volejbalu, ping-pongu i dalších sportů.

Vodácké tábořiště Slaník

Vodácké tábořiště Slaník je umístěno na okraji obce Slaník, přibližně 4 km od Strakonic a leží na břehu řeky Otavy. Toto klidné a tiché tábořiště může hostit až 70 stanů a nabízí také místa pro karavany s elektrickými přípojkami. K dispozici jsou zde toalety a sprchy s teplou vodou. Pro ty, kteří mají chuť na něco dobrého, je v kempu stánek s bohatým výběrem jídel a nápojů. Navíc si můžete užít večer u ohniště nebo na kryté terase.

Sportovně rekreační areál Čejetice

Tento komplex nabízí širokou škálu sportovních a rekreačních aktivit. Nachází se na břehu řeky Otavy a poskytuje vybavení pro různé míčové sporty, turistiku a cyklistiku. V areálu si můžete zahrát fotbal, florbal, volejbal, basketbal a tenis. Ubytovat se můžete v chatkách, stanech, a dokonce si užít noclehu „pod širákem“. A určitě nebudete trpět hladem. V areálu je dále k dispozici parkoviště, pergola pro posezení, dětské hřiště a volný přístup na sportovní plochu.

Bungalovy Zvíkov

Bungalovy Zvíkov se nachází ve Zvíkovském Podhradí, nedaleko vodní nádrže Orlík. Je to klidné místo, které je ideální pro rodinnou dovolenou, rekreaci, sport a turistiku. Každá jednotka v kempu je vybavena lednicí a rychlovarnou konvicí, a hostům je každé ráno nabízena kontinentální snídaně. Celkově představují bungalovy Zvíkov příjemné místo pro ty, kteří hledají pohodlí bungalovu kombinované s krásou a klidem venkovského prostředí v České republice.

Kempování podél řeky Otava nabízí nejen vzrušující vodácké zážitky, ale také klid a pohodu v náruči české přírody. Ať už hledáte klidný odpočinek v přírodě, nebo pohodlnější kempování s plnou vybaveností, Otava nabízí širokou škálu možností. Můžete si zapůjčit loďku od půjčovny lodí Otava a vydat se na svůj nezapomenutelný výlet. Tyto kempy jsou skvělým výchozím bodem pro prozkoumání krás této oblasti a užití si dobrodružství na řece Otava.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *