mořemoře

Září je skvělý čas vyrazit na Last Minute dovolenou. Kam na dovolenou v září? Když se u nás začne ochlazovat, mnoho turistů se rozhodne prodloužit si léto například u Středozemního moře. Pěkné počasí, méně turistů a levné zájezdy – někdy dokonce až -60 nebo -70%! Rozhodně doporučujeme využít nepřeplněných atrakcí, lenošení na prosluněné pláži a bezstarostnou all inclusive dovolenou na konci léta.

Kam se vyplatí jet na dovolenou v září?

V září se určitě vyplatí vyrazit na dovolenou do Egypta, Turecka, Chorvatska, Černé Hory, Albánie, Řecka a Itálie. V září je v těchto zemích počasí jako stvořené pro letní dovolenou a ceny zájezdů jsou mnohem nižší než v červenci či srpnu. Určitě se vyplatí využít nabídky Last Minute dovolené a vyrazit na horké dovolené do těchto zemí po hlavní sezóně.

Nevíte, kam na dovolenou v září? Nejnižší ceny zájezdů na dovolenou v září najdete v Bulharsku, Řecku, Černé Hoře, Chorvatsku a Albánii. Pokud chcete ušetřit výdaje na místě, ověřte si nabídku dovolené v balíčku All Inclusive, pak plná penze, nápoje a alkoholické nápoje budou zahrnuty v ceně zájezdu.

Čtěte také: Jak na levné cestování s dětmi?

Kam na exotickou dovolenou v září?

Pro exotickou dovolenou v září doporučujeme Arabské emiráty – vysoké teploty v Dubaji a množství atrakcí vás jistě potěší! Na dovolenou do Dubaje se v září určitě vyplatí jet i kvůli nízkým cenám cestování. Pro exotickou dovolenou doporučujeme také Kapverdy – to je perfektní místo pro milovníky relaxace a zlatavých pláží.

Do Bulharska v září

Bulharsko v září je skvělou destinací pro Last Minute dovolenou s celou rodinou. Optimální teplota na začátku září umožňuje užít si vodní atrakce, ale i opalování na liduprázdných plážích. Na Slunečném pobřeží a Zlatých píscích najdete mnoho zábavy pro lidi všech věkových kategorií. Září je v Bulharsku konec sezóny, takže zde můžeme počítat s velkými slevami a skutečnými výhodnými nabídkami.