kam na dovolenou s dětmi

Dovolenou s dětmi v zahraničí je vhodné naplánovat tak, aby se ti nejmenší nenudili, a zároveň aby ​​byly klimatické podmínky přizpůsobeny potřebám malých dětí. Díky tomu bude pobyt kdekoli na světě úspěšný, rodiče si odpočinou a děti se zabaví. Kam na dovolenou s dětmi? Možností je poměrně hodně, záleží na ročním období.

Dovolená s dětmi v únoru – Egypt

Egypt je také skvělé místo, když nevíte kam na dovolenou s dětmi v zahraničí. V únoru jsou povětrnostní podmínky skvělé, je teplo a teplota vzduchu se drží na 25 stupních. Je zde také jisté, že si užijete krásného a slunečného počasí bez kapky deště. Pokud máte zájem o levnou dovolenou s dětmi, Egypt vaše očekávání jistě splní. Navíc zde najdete spoustu atrakcí pro nejmenší i o něco starší batolata.

Opravdovou zábavou bude návštěva jednoho z velkých vodních parků, projížďka na velbloudech, prohlídka oceanária a podmořského světa. Větším dětem se budou líbit pyramidy, Sfinga a další typické egyptské atrakce. O mnoho vzrušení se postará i plavba po Nilu. Při výběru dovolené s dětmi v Egyptě si můžeme být jisti, že nestrávíme celou dovolenou pouze na hotelové pláži.

Dovolená s dětmi v březnu – Kapverdy

Kam na dovolenou s dětmi v březnu? Můžete navštívit Kapverdy. Zajímavou destinací pro zahraniční dovolenou s dětmi mohou být i Kapverdy. Je to docela vzdálený kout světa, který se nachází asi 450 km západně od západního pobřeží Afriky. Při plánování dovolené v březnu si můžete být jisti krásným a slunečným počasím. Na ostrovech je tento měsíc teplo, kolem 25-27 stupňů. Nehrozí extrémní vedra ani srážky.

Jsou zde však rozlehlé písečné pláže, krásné výhledy a teplá voda, ve kterých děti rády tráví čas na dovolené. Pokud přemýšlíte, kam na dovolenou s dětmi v zahraničí, Kapverdy budou určitě to pravé. Velkou výhodou této turistické destinace je také to, že se nachází daleko od přeplněných a vyjetých cest. Poskytuje intimní a klidnou dovolenou bez davů turistů a silných letovisek.

Kam na dovolenou s dětmi v dubnu – Tunisko

Dovolená s dětmi v zahraničí v dubnu bude úspěšná mimo jiné v Tunisku. V tuto dobu je zde teplo, kolem 23-25 ​​stupňů, ale není tu žádné velké vedro ani nadměrná vlhkost. Takže i dovolená s ročním dítětem se v takových podmínkách vydaří. Tunisko je perfektní destinací pro milovníky opalování a ležení pod palmami. Dospělí mají mnoho příležitostí k prohlídkám památek, ti ​​nejmenší zase aquaparky, lunaparky a lunaparky, kterých je v každém regionu opravdu hodně.

Kam na dovolenou s dětmi v květnu – Řecko

Řecko bylo prakticky vždy jednou z nejoblíbenějších dovolenkových destinací. Není divu, že tam rádi vyrazíte na dovolenou i s dítětem. V květnu můžete v Řecku počítat s přívětivým počasím, teplotami 25 stupňů Celsia a na řeckých ostrovech může být i více. Během dovolené v Řecku si rodiny s dětmi mohou užívat krásné pláže, koupat se v teplém moři a poznávat.

Starší děti si rády prohlédnou pozůstatky starověké kultury. Děti všech věkových kategorií si přijdou na své v každém z četných aquaparků, oceanárií, zábavních parků a dalších atrakcí, které jsou připraveny právě pro nejmenší.

Už víte kam na dovolenou s dětmi, ale víte jak na dítě v letadle?