kam na výlet s dětmi v ziměkam na výlet s dětmi v zimě

Přemýšlíte kam na výlet s dětmi v zimě? Než začnete hledat konkrétní spot, zamysleme se nad tím, na jaké formě odpočinku nám nejvíce záleží. Někteří věří, že si s dětmi odpočinou ve SPA, jiní chtějí tento čas strávit aktivně lyžováním a další objevují dosud neznámá místa a zařízení, která jsou o prázdninách přeplněná a nyní možná zejí prázdnotou.

Tipy kam na výlet s dětmi v zimě

Stále jsou otevřené zoologické zahrady, některé památky, ale také můžete jako tip kam na výlet s dětmi v zimě využít mnoha lyžařská střediska, mnohá muzea a interaktivní výstavy či velké dětské herny.

Našim tipem jsou Rožnovské pivní lázně, kde je velká herna pro děti – Dětské pohádkové lázně. Osobně jsme je navštívili v době, jarních prázdnin. Byli jsme ubytováni na ranči Bučiska, který vřele doporučujeme.

Podívejte se kam na výlet s dětmi v zimě

Další oblíbené místo, kam vyrazit s dětmi v zimě, je aquapark Olešná. Ve vnitřní části je spousta atrakcí pro malé i velké a také mnoho zajímavých míst ke hře a odpočinku. Jednou z výhod je menší počet návštěvníků, který v jiných oblíbených vodních parcích může ztěžovat relaxaci. V místě vás čeká bezplatné parkování, u aquaparku je velký rekreační areál s velkým dětským hřištěm, venkovní posilovnou, dlouhou stezkou pro cyklisty a kolečkové brusle vedoucí kolem vodní nádrže Olešná a několika stravovacími zařízeními. Pokud není sníh, vyžití najdete i tak.

Čtěte také: Cestování se psem

JumpPark Praha

Udělejte si s dětmi výlet do Prahy. Vaše děti prostě srší energií a vy už si s ní nevíte rady? Zveme vás do trampolínového parku v české Praze. Jde o největší takové místo ve střední Evropě. Na 700 m² si můžete vyzkoušet přes 60 trampolín. Po takové zábavě usne bez fňukání i ten největší loupežník. Je však vhodné vědět, že o sobotách a nedělích nemusí být z důvodu velké obsazenosti zařízení povolen vstup dětem do 110 cm.

Centrum vědy iQLandie

Kam na výlet s dětmi v zimě? Nemusí to být jen do hor. iQLANDIA Science Center v Liberci je atraktivním místem pro děti. Zde si můžete téměř vše osahat, vyzkoušet, pozorně prohlédnout a v případě pochybností se zeptat lektorů v modrých tričkách. Cena celodenní vstupenky s možností vstupu do všech expozic pro 2 rodiče a 2 děti je pouze 670 Kč. Toto místo je doporučeno pro každou věkovou skupinu, protože jak nejmladší, tak studenti středních škol se zde mohou hodně naučit zábavnou formou.

468x66 II.