Zdá se vám tato kombinace příliš abstraktní? Ukážeme, že to tak být nemusí! Glamping s dětmi je možný. Malým i velkým přinese spoustu zábavy!

Vyzkoušejte glamping s dětmi

Glamping s dětmi je ideální volbou pro ty, kteří milují odpočinek v lůně přírody, kteří oceňují pohodlí a zároveň vysoký standard. Mimořádný apartmán s kvalitním vybavením, poskytující vybavení a atrakce, které se neliší od úrovně luxusních hotelů, ale zároveň v srdci krásné, téměř panenské přírody. Zní to jako idylka, že? Ukážeme vám, že glamping je skvělý nápad i na prázdninový výlet pro rodiny s dětmi. Glampingových nabídek přibývá, ale někdy není tak snadné je najít.

Čtěte také: Proč vyzkoušet glamping

Na glampingu s dětmi? Proč ne!

Děti potřebují místo. Pro radostnou a neomezenou zábavu. Bezpečné místo, daleko od toho, co mají na denní bázi, tedy od hluku a smogu velkoměsta. Kromě podnětných atrakcí, které v nich vzbudí zvědavost, podnítí je k pobytu venku a také jim umožní dozvědět se něco nového o sobě a okolním světě. Jen tohle a tolik. Glamping s dětmi je ideální příležitost jak s nimi trávit volný čas.

Glamping v týpí, to je něco pro malého indiána

Ta místa možná nejsou na divokém západě, ale jsou stejně vzrušující. Vaši malí indiáni budou potěšeni! Glamping s dětmi v Teepee si zasloužíte radostné indiánské pokřiky a jméno super rodičů (dobře, vaše děti budou pravděpodobně kreativnější a vymyslí originálnější termín, např. otec Bledá tvář nebo matka Wild Flower). Indiáni totiž budou moci dělat bláznivé tance kolem ohně, houpat se lasem, střílet z luku (ale jen pod bedlivým dohledem dospělého Bledého obličeje) a třeba i jezdit na zlomyslném koni. Zní to lákavě, že?

Jsme si jisti, že výběrem jednoho z glampingových míst dopřejete svým dětem nezapomenutelnou dovolenou. Na druhou stranu zažijete odpočinek a klid v krásných podmínkách přírody. Glamping s dětmi je skvělou volbou jak pro nejmenší, tak i pro vás – trochu starší!